BelediyelerHaberlerTanıtım

BAŞKAN ATAY’DAN FESTİVAL GİBİ AÇILIŞ

BAŞKAN ATAY’DAN FESTİVAL GİBİ AÇILIŞ

Efeler Belediyesi tarafından yenileme çalışmaları tamamlanarak yepyeni ve modern bir görünüme kavuşan Adile Naşit Sokak’ın açılışı, düzenlenen törenle gerçekleşti.

Başkan Atay, geçtiğimiz yıl hizmete açtığı Hasanefendi-Ramazanpaşa Mahallesi’ndeki Münir Özkul Sokak’ın açılış töreninde Efeler halkına söz vermiş, “Bir alt sokağı da düzenleyip Adile Naşit Sokağı olarak hizmete açacağız, Münir Özkul ve Adile Naşit nasıl filmlerde birbirlerinden ayrılmadıysa, biz de adlarını yaşatmak için verdiğimiz sokak isimlerinde onları ayırmak istemedik” demişti. Başkan Atay, sözünü kısa zamanda gerçekleştirmek için Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine talimat verdi ve söz konusu sokak yapılan çalışmalarla modern bir hale getirildi. Işıl ışıl, yepyeni bir görünüme kavuşan Adile Naşit Sokak, törenle hizmete açıldı.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın eşi Güneş Atay ile birlikte katıldığı Adile Naşit Sokağı açılışını, sanatçı Müjde Ar ve Eski Kültür Bakanı Sosyal Demokrasi Vakfı Onursal Başkanı Ercan Karakaş onurlandırdı. Açılış törenine ayrıca; Efeler Belediyesi Meclis Üyeleri, siyasi parti ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir